Sume colosale! Câți bani câștigă Jador din muzică

Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut drept Jador, s-a făcut cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei. De atunci el face parte din „gașca” interpreților de manele care ocupă de cele mai multe ori locul I în trending pe Youtube. Din acest motiv, el este foarte apreciat și chemat la diferite evenimente pentru a cânta.

Se pare, totuși, că interpretul poate cânta și alte genuri muzicale, în afara de cel cu care oamenii s-au obișnuit deja. Jador câștigă foarte mulți bani din ceea ce face. De exemplu, pentru un concert de 45 de minute, Jador solicită suma de 4.000 de euro. Totuși, suma depinde și de eveniment, dar și de dedicații.

În mediul online au apărut mai multe filmulețe cu Jador din cadrul unei eveniment la care a cântat. În imagini se vede cum artistul refuză să primească bani și chiar rupe o bancnotă de 100 de lei.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a spus Jador, pe Instagram.

 

Sursa: Vedeta Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI