De unde pot fi cumpărate bilete pentru spectacolele din noua stagiune a TNB

Au fost puse în vânzare, vineri, biletele pentru spectacolele din noua stagiune a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale Bucureşti care vor avea reprezentaţii în săptămâna 26 august – 5 septembrie.

Din 6 august şi până la data de 23 august, biletele sunt puse în vânzare exclusiv online, pe platforma mystage.ro.

Casa de bilete a TNB, amplasată în foaierul Sălii Mari, se redeschide pentru public începând de luni, 23 august, ora 10.00.

Din 10 august, spectacolele revin la Amfiteatru TNB, singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru.

În luna august, la Amfiteatru publicul va putea vedea spectacole de teatru şi dans, prezentate în parteneriat cu teatre independente şi de stat, şi filme selecţionate şi premiate la TIFF 2021, prezentate în premieră pe ecranele din Bucureşti.

Între primele spectacole programate se numără: „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”, „Furtuna”, „Preşul”, „Frumos e în septembrie la Veneţia”, „Adio, domnule Haffmann”, „Orchestra Titanic” sau „Noii infractori” – comedia primită, recent, cu imens succes la deschiderea Festivalului Săptămâna Comediei de la Braşov.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI