Albert și Charlene de Monaco, divorț în secret

Prințul Albert de Monaco și soția sa, prințesa Charlene, sunt la un pas de divorț, potrivit revistei germane Bunte. Cei doi nu au mai avut o apariție oficială împreună din 26 ianuarie.

Dacă șederea prelungită a prințesei Charlenei de Monaco în Africa de Sud este legată oficial de probleme de sănătate, Bunte a menționat, la jumătatea lunii iulie, iminența unei eventuale separări.

Și, dintr-un motiv întemeiat, multe indicii ar sugera că Albert și Charlene din Monaco nu mai sunt cuplul puternic și inseparabil cum era acum câțiva ani. Ba chiar și-ar construi viitorul departe unul de celălalt.„Lucruri ciudate se întâmplă în Monte-Carlo de peste un an”, scrie revista Bunte. De asemenea, aceștia au mai dezvăluit că prințesa Charlene ar căuta un punct de sprijin în Johannesburg, unde își va extinde activitățile profesionale.

Totul a început în decembrie 2020, când prințul Albert a descoperit, uluit, noua coafură a lui Charlene de Monaco. Aceasta are o tunsoare punk, cu capul pe jumătate ras, în timpul împărțirii cadourilor de Crăciun. După efectul surpriză, locuitorii din Monaco celebrează sărbătoarea tradițională Sainte-Dévote pe 26 ianuarie. Nu știu încă că o vor vedea pe prințesă pentru ultima oară.

În martie, fosta înotătoare, în vârstă de 43 de ani, zboară în Africa de Sud pentru a participa la înmormântarea lui Goodwill Zwelithini kaBhekuzulu, regele Zulusilor. O ședere oficială pe care mama gemenilor Jacques și Gabriella de Monaco, de 7 ani, continuă să o prelungească.

La două luni după sosirea ei, Charlene din Monaco scria pe contul de Instagram despre lupta împotriva braconajului local și protecția speciilor pe cale de dispariție – în special a rinocerilor. La sfârșitul lunii mai, monegascii se așteaptă să o vadă pe prințesă reaparând cu ocazia Marelui Premiu Monaco. Speranțele lor sunt spulberate rapid. Palatul transmite soția lui Albert al II-lea, aflată încă în Africa de Sud, suferă de o „infecție gravă din sfera ORL”, contractată în săptămânile precedente, care o împiedică să zboare.

O lună mai târziu, Charlene de Monaco anunță pe rețelele de socializare că nu își va sărbători cei 10 ani de căsătorie cu Albert al II-lea acasă. Prințesei, care a suferit o operație pe 23 iunie, i-a fost recomandat de către echipa sa medicală să rămână în Africa de Sud în timpul convalescenței sale. Așadar, nu a putut ajunge în principat pe 1 iulie. Dar pe rețelele de socializare prințesa vrea să liniștească de toată lumea.

Bunte afirmă că divorțul ar fi acum iminent. Dacă unii se întreabă de motivul acestei posibile despărțiri, unul dintre prietenii lui Charlene de Monaco explică că prințesa a fost „plină de bunăvoință, dar s-a simțit rapid judecată și neînțeleasă” și „închisă. Pentru a se proteja”. „În anturajul lui Charlene, alții șoptesc că, dacă se îndepărtează, se datorează zvonurilor nesfârșite ale infidelității lui Albert”, explică Stéphane Bern.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI