Antonia, alături de fiica sa, Maya, la prima împărtășanie a fetiței!

Chiar dacă locuiesc la mii de kilometri distanță, Antonia și fiica ei Maya au o legătură mamă-fiică puternică și sunt împreună ori de câte ori au ocazia. Weekendul trecut, interpreta din România a mers în Italia, pentru a-i fi alături fiicei sale la un eveniment religios important pentru catolici – Prima Comunione sai prima împărtășanie.

Maya are deja 10 ani, iar în religia catolică aceasta este vârsta la care copiii trec prin prima comunione sau prima împărtășanie. Artista nu putea lipsi de la un astfel de eveniment așa că a plecat în Italia, fiind însoțită de frații Mayei, Dominic și Akim. Cu toții au avut parte de cele mai frumoase și emoționante momente. Aceasta a publicat câteva imagini pe Instagram, în care apare atât ea, cât și băieții, alături de fetiță.

Maya a purtat o ținută specială pentru acest eveniment, iar Antonia și băieții s-au asortat cu ea, purtând la rândul lor ținute albe.

Maya este fetița Antoniei din căsătoria artistei cu Vicenzo Castellano. Pandemia nu le-a permis să fie aproape, însă acum artista și fiica ei recuperează acele momente.

Foto: Instagram/ Antonia

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI