Vechiul cuplu „Bennifer” revine în prim-plan pe scena de la Hollywood

Jennifer Lopez este hotărâtă să îmbrace din nou rochia de mireasă, la 51 de ani. Vechiul cuplu „Bennifer” revine în prim-plan pe scena de la Hollywood, potrivit presei mondene. Actriţa şi cântăreaţa americană s-ar fi întors la fostul său logodnic Ben Affleck și ar fi început chiar pregătirile de nuntă. Peste câteva luni are loc petrecerea, susţin apropiaţii. 

După ce a fost nevoită să amâne timp de aproape doi ani nunta cu fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, din cauza pandemiei de COVID-19, Jennifer Lopez nu ar vrea, pare-se, să mai piardă timpul. Actrița a reluat relația cu Ben Affleck la scurt timp după despărțirea de Rodriguez.

„Niciodată nu am suferit atât de mult ca atunci când am anulat nunta. A fost extrem de dureros pentru mine”, mărturisea J-Lo într-un interviu.

Apropiaţii actriței susţin că Jennifer Lopez și actualul ei iubit, Ben Affleck, se pregătesc de nuntă, care va avea loc peste câteva luni.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu și în urmă cu 20 de ani dar s-au despărţit după trei ani de relație, când Ben Affleck a înşelat-o pe cântăreaţă cu Tammy Morris. După logodna din 2002 și ruptura înainte de a ajunge în fața altarului, amândoi şi-au refăcut vieţile. Ben Affleck s-a căsătorit după trei ani cu actrița Jennifer Garner, de care s-a despărțit după 13 ani de mariaj și cu care are trei copii. În aceeași perioadă, și Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi gemeni, divorțând după 10 ani. 

Destinele lor păreau să meargă pe drumuri paralele până în urmă cu doar două luni, când Jennifer Lopez s-a despărţit de logodnicul ei Alex Rodriguez şi s-a întors în braţele lui Ben. 

Cei doi au fost surprinși de paparazzi sărutându-se la restaurantul Nobu din Malibu în urmă cu două săptămâni, iar în ultimele zile au fost fotografiați înainte de o cină romantică în Beverly Hills.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI