Alina Vidican a stabilit data nunții cu milionarul Claude Senhoreti

Alina Vidican va îmbrăca din nou rochia de mireasă, la 5 ani de la divorțul de omul de afaceri Cristi Borcea. Nunta e programată pe 26 august, iar pregătirile pentru eveniment sunt în toi la Miami.

Cel care o va duce din nou la altar este milionarul american Claude Senhoreti, pilot de curse și om de afaceri.

Alina s-a logodit cu Claude în primăvară, iar acum cei doi au stabilit și data nunții. „Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă. Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a declarat Claude, iubitul milionar al Alinei Vidican, pentru Fanatik.ro.

Deși au fiecare câte doi copii din căsniicile anterioare, Alina și Claude își doresc să mai devină părinți.

Alina Vidican și logodnicul ei au preferat să păstreze discreția în ce privește relația lor, care s-a înfiripat în urmă cu patru ani, când fosta nevastă a lui Borcea a mers să-și cumpere un Ferrari.

„Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani la deschiderea Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai spus milionarul.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI