Nicole Cherry este însărcinată

Zilele acestea, a circulat un zvon conform căruia Nicole Cherry ar fi însărcinată cu primul ei copil, dar refuzase să dea orice fel de declarație în acest sens. Tatăl ei a negat și el faptul că fiica lui ar aștepta un copil, deși și-a exprimat dorința de a fi bunic. A mai mărturisit că este mult prea devreme pentru artistă să facă acest pas, iar la doar câteva zile după ce el a dat declațiile respective, vedeta a spus lumii întregii că este gravidă și a postat o imagine de milioane pe rețelele sociale, în dreptul căreia prietenii, colegii de breaslă și fanii au felicitat-o așa cum au știut ei mai bine.


Vedeta a vorbit extrem de frumos și despre minunea care va veni pe lume în curând și pe care sunt nerăbdători să o cunoască.

  „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI