Marius Elisei nu a uitat-o pe fosta lui soție! ”Am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare”

În luna februarie a acestui an, Oana Roman și Marius Ellisei au luat decizia de a divorța la notar, după ce nu s-au mai înțeles de o lungă perioadă de timp. A fost un moment greu pentru ambele vedete și deși au crezut că vor trece repede peste separarea, realitatea a fost cu totul și cu totul alta. Cei doi nu se pot obișnui cu ideea că s-a terminat totul după mai bine de 8 ani de zile și încă petrec foarte mult timp împreună.

Recent, fostul soț al Oanei Roman a oferit o serie de declarații despre ea, dar și despre care este relația lor în momentul de față. Mai mult de atât, a recunoscut că încă mai are sentimente pentru ea și nu are cum să uite o persoană după o relație atât de lungă.

El este de părere că după toate lucrurile care s-au întâmplat nu se poate regla totul atât de ușor, dar nu își pierde speranța și a mai spus că se înțeleg mult mai bine acum, după divorț, decât o făceau înainte de acest eveniment trist. Marius Elisei este de părere că un act nu este chiar atât de important pentru el, nu contează decât faptul că sunt încă legați în fața lui Dumnezeu, iar asta nu le-o poate lua nimeni.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a povestit Marius Elisei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI