Mioara Roman, din nou la spital

Au trecut mai bine de două luni de când Mioara Roman a fost externată și nu a avut timp să se bucure prea mult de nimic, pentru că este nevoită să mai stea o vreme pe patul de spital, din cauza stării sale de sănătate care nu este tocmai bună. Ea are nevoie de îngrijirile celor mai buni medici și nu le poate primi acasă.

Locul în care își va petrece următoarele săptămâni din viața sa este, de fapt, un centru de recuperare pe care fiica ei l-a ales cu grijă și unde este ferm convinsă că femeia care i-a dat viață va fi tratată așa cum se cuvine, având mare încredere în oamenii de aclo. După părerea Oanei Roman, acel loc este unul superb și persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie sau de anumite proceduri de recuperare, ar trebui să apeleze cu încredere, pentru că nu vor ajunge să fie dezamăgite.

Oana Roman își iubește enorm mama și a încercat să găsească pentru ea cele mai bune soluții posibile. Vedeta a mers la spital împreună cu sora sa și i-au fost alături femeii în unele din cele mai grele momente din viața sa. În plus, fosta soție a lui Marius Elisei a spus că mama sa va beneficia de toate tratamentele necesare care sunt menite să îi rezolve problemele în cel mai scurt timp posibil.

„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a povestit Oana Roman la Story. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI