Ziua cea mare se apropie. Adela Popescu are mari emoții

Nu a mai rămas mult timp, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor putea strânge pentru prima dată la piept cel de-al treilea copil. Cu cât se apropie mai mult ziua venirii lui pe lume, cu atât vedeta are mai mari emoții și începe să se gândească la tot felul de lucruri. Având în vedere că situația din țara noastră nu este tocmai una roz, vedetei îi este teamă de momentul în care va ajunge la spital și va naște.


Nu îi este frică de faptul că ar putea să se îmbolnăvească de COVID-19 în incinta spitalului, ci de tot protocolul care trebuie respectat. Soția lui Radu Vâlcan se gândește că dacă s-ar îmbolnăvi, ar trebui să fie mutată la un alt spital, ceea ce ar însemna că două săptămâni ar fi nevoită să stea departe de cel mic și nu este tocmai ceea ce își dorește. Pentru a evita această situație complicată, Adela Popescu a decis să stea izolată cu două săptămâni înainte ca bebelușul să vină pe lume.

În ultima vreme, prezentatoarea nu se simte deloc bine și are dureri foarte mari și este sigură că fiind a treia sarcină, îi va fi foarte greu. Este emoționată și speră să fie totul bine din toate punctele de vedere, mai ales că are niște complicații la coloană. Din acest motiv, durerea este una foarte mare și nu este deloc pregătită pentru ceea ce urmează să se întâmple în viața ei, peste câteva săptămâni. 

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a declarat Adela Popescu. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI