Selly și-a îndeplinit cel mai mare vis: „Nici n-aș fi îndrăznit să sper” 

Ziua de 1 iunie a fost una foarte importantă pentru Selly, lucru care nu a fost valabil doar anul acesta, ci și anii trecuți. Acum doi ani, trupa acestuia a susținut un concert dublu la Arenele Romane, iar sute de copii s-au strâns să îi vadă și să îi asculte pe idolii lor de la 5GANG. Evenimentul respectiv a rămas doar o amintire, pentru că în 2021 având în vedere situația generată de pandemia de coronavirus, un asemenea concert nu a mai putut avea loc.

Prima zi de vară nu a fost nici anul acesta una lipsită de surprize pentru unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți vloggeri de la noi din țară. Artistul a făcut un anunț de zile mari pe Instagram și anume că a ajuns la suma de trei milioane de abonați pe canalul lui de YouTube, motiv pentru care este în același timp mândru și recunoscător. Doar datorită fanilor lui a ajuns unde este acum și le-a promis că va urma să posteze un conținut și mai tare decât cel de de până acum.

În plus, el a mai făcut o dezvăluire emoționantă pentru toate persoanele care îl urmăresc încă de la începutul carierei, când era doar un copil și când nici măcar nu îndrăznea să viseze că va ajunge atât de sus. Au trecut 8 ani de când Selly a decis să își urmeze visul și cu multă muncă, vloggerul a reușit să facă tot ceea ce și-a propus având un succes imens pe toate planurile.

„3.000.000 ABONATI — 1 IUNIE 2021
acum 8 ani… nici n-as fi indraznit sa sper
VA IUBESC PE TOTI SI VA MULTUMESC MULT💙💙💙 urmeaza cel mai blana continut pentru voi”, a scris Selly în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI