Cristina Ciobănașu, declarații dureroase despre despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la psiholog” 

Cristina Ciobănașu a fost rezervată în toate cele patru luni care au trecut de când ea și Vlad Gherman au luat-o pe drumuri diferite. Cei doi actori formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară și erau un exemplu pentru mulți tineri, dar s-au separat după 9 ani în care au fost pe lângă parteneri de viață și cei mai buni prieteni. El a spus de la început care au fost toate stările prin care a trecut și cât de mult l-a afectat acest eveniment trist, dar nu a fost și cazul ei, motiv pentru care unii au crezut că nu i-a păsat deloc.


Actrița a trecut și ea cu greu peste despărțire, a suferit și a avut nevoie să apeleze la un psiholog pentru a-și rezolva problemele. Ca să îi fie mai ușor în tot acest timp, artista s-a concentrat mai mult pe muncă și a început să facă tot mai multe lucruri pentru ea. Fiecare dintre ei a trecut peste durere în felul lui, doar că ea a preferat să nu ofere prea multe detalii până în acest moment.

Despre Vlad Gherman a spus că a fost prima sa iubire și că îl va purta mereu în inima ei. Crede despre el că este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși, iar acesta este mare lucru din punctul ei de vedere. Povestea lor de iubire a fost ca în filme, iar Cristina Ciobănașu este de părere că nimeni niciodată nu ar putea să le ia toate amintirile frumoase pe care le au împreună.

”Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere. Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru viva.ro

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI