Zi de sărbătoare pentru Andreea Mantea și familia sa

Pentru Andreea Mantea ziua de ieri a fost una foarte, foarte importantă. Vedeta și-a sărbătorit fiul, care este deja o mică vedetă și care pare că o va lua ușor pe urmele mamei sale. Acesta apare în emisiunea vedetei și iubește să se afle în fața camerelor de filmat de fiecare dată, fiind apreciat enorm și de telespectatori. Este un copil pe care vedeta și l-a dorit din tot sufletul ei și care crește văzănd cu ochii.


Frumoasa prezentatoare nu a putut lăsa ziua de naștere a copilului să treacă neobservată, așa că i-a organizat micuțului o petrecere de zile mari chiar în propria locuință. S-a ocupat de decor și de tot ceea ce presupune o aniversare reușită până la cel mai mic detaliu, fiind foarte mulțumită de rezultatul final. Nu s-a putut abține să nu le arate și admiratorilor ei cum s-au distrat și a postat o serie de imagini de senzație și în mediul online, unde fanii află totul despre ea.

Fiul ei a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani și a realizat în toți acești ani că timpul trece foarte repede și nu îi vine să creadă că i-a crescut băiatul atât de mare. A fost o zi grea, dar și plină de emoții și le-a mulțumit tuturor celor care și-au rupt din timpul lor, pentru a-i transmite gândurile lor frumoase. Andreea Mantea se bucură de fiecare moment petrecut de familia ei și oricât de ocupată ar fi, își face timp pentru cei dragi.

„A fost o zi foarte grea si emotionanta pentru mine. Vreau sa va multumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu! Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi si tuturor celor care inca sunt! Cu totii sunteti minunati! 6 Anisori! Nu as fi crezut niciodata ca acesti ani vor trece atat de repede… La multi ani, Puiul meu mult dorit!”,a scris Andreea Mantea pe Instagram. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI