Villarreal a câștigat Europa League, după ce a învins-o pe Manchester United

Villarreal a câștigat Europa League, după ce a învins-o pe Manchester United, miercuri seară, după loviturile de departajare, scor 11-10. La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Meciul s-a disputat pe Stadionul Miejski, din orașul Gdansk, din Polonia, în fața a 9.500 de spectatori.

Manchester United a avut prima ocazie de gol a partidei. În minutul  20, Luke Shaw a trimis un șut-centrare în diagonală din colțul careului, dar fără effect pe tabela de marcaj. Spaniolii au replicat trei minute mai târziu. Bacca a centrat iar Pau Torres a reluat cu capul peste poartă.

În minutul 29 Villarreal a deschis scorul. Gerard Moreno a marcat, din cădere, ajungând la cota 7 în acest sezon de Europa League.

Manchester United a restabilit egalitatea în minutul 55. Cavani a dus scorul la 1-1, golul fiind validat după consultarea VAR-ului.

Până la finalul celor 90 de minute nu s-a mai marcat, astfel că s-au disputat și cele două reprize de câte 15 minute fiecare. Villarreal și Manchester United nu au marcat în cele două reprize, astfel că deținătoarea trofeului s-a stabilit după disputearea loviturilor de departajare.

Au marcat toți jucătorii de câmp, plus portarul de la Villarreal, Rulli. De Gea a ratat, iar spaniolii au câștigat primul trofeu european.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI