Scandal la Eurovision! Solistul trupei câștigătoare, acuzat că s-a drogat în direct

Un scandal uriaș a izbucnit la Eurovision. Solistul trupei câștigătoare este acuzat că s-a drogat în direct, chiar în timpul concursului, în camera verde.

Damiano David a fost surprins în imaginile filmate de camerele de televiziune stând cu capul foarte aplecat înspre o masă, ca și cum ar priza cocaină. El neagă ferm aceste speculații și a spus că se va supune unui test antidrog în Italia, unde trupa Måneskin s-a întors deja duminică.

„Nu consum droguri. Vă rog, băieţi. Nu spuneţi asta. Fără cocaină. Vă rog să nu spuneţi asta”, ​​a spus el într-o conferință de presă. Cântăreţul a fost întrebat despre incident în timpul conferinţei de presă a trupei câştigătoare şi a explicat că s-a aplecat pentru că chitaristul Thomas Raggi tocmai spărsese un pahar. Grupul a scris apoi pe contul său de Instagram: „Suntem pregătiţi să ne supunem testelor deoarece nu avem nimic de ascuns”. „Suntem cu adevărat şocaţi pentru că unii spun că Damiano consumă droguri. Suntem cu adevărat ÎMPOTRIVA drogurilor şi nu am prizat niciodată cocaină”, au dat ei asigurări.

Camerele de televiziune l-au surprins pe Damiano David aplecat peste o măsuță și făcând un gest specific prizării de cocaină, fără să se vadă însă pe micul ecran dacă era sau nu vreo substanță pe masă. În schimb, în fața lui Damiano David se afla o frapieră largă, plină cu sticle cu bere. În dreapta sa, stă bateristul grupului, Ethan Torchio, care în momentul în care observă că sunt filmați pare să-l avertizeze pe David cu un gest foarte discret din cot.

Formaţia italiană Maneskin, alcătuită din patru membri, trei băieţi şi o fată, a fost declarată câştigătoarea concursului Eurovision 2021, desfăşurat în Olanda. Grupul a avut o prestaţie puternică, impresionând cu o piesă rock foarte antrenantă, în stil ”garage rock”, intitulată ”Zitti e buoni”, care s-a aflat în fruntea pronosticurilor specialiştilor. Graţie unui important impuls al voturilor din partea publicului, reprezentanţii Italiei au acumulat un total de 524 de puncte.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI