Un cunoscut actor american a încetat din viață

Versatilul actor Charles Grodin, care s-a făcut remarcat cu roluri în comedii precum „Beethoven”, a murit la vârsta de 86 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de familia actorului.

Potrivit fiului actorului, Charles Grodin suferea de cancer de măduvă osoasă și a murit la domiciliul său din Wilton, Statele Unite.

„Este o veste atât de tristă. A fost unul dintre cei mai amuzanţi oameni pe care i-am cunoscut”, a scris comicul american Steve Martin, într-un mesaj pe contul său de Twitter.

Născut la Pittsburgh în 1935, Charles Grodin şi-a început cariera în teatru, jucând pe Broadway la începutul anilor \”60, înainte de a obţine roluri, adesea secundare, în cinematografie.

Actorul a devenit cunoscut publicului larg odată cu comedia „Beethoven”, din 1992, în care personajul principal este un câine din rasa Saint-Bernard.

Grodin a interpretat un rol secundar, cel al obstetricianului, în clasicul „Rosemary”s Baby”, de Roman Polanski, înainte de a se remarca alături de Robert de Niro în comedia poliţistă „Midnight Run” şi în remake-ul „King Kong” din 1976.

El a găzduit chiar și propriul talk-show în anii ’90, având apariţii frecvente în emisiunile lui Johnny Carson, David Letterman şi Jay Leno.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI