Nuntă mare în showbiz, în prima zi fără restricții

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, în mare secret. Cei doi au ales o ceremonie intimă, la care au participat doar apropiați ai cuplului.

Cei doi și-au unit destinele la o biserică din Capitală, la nici două luni de când au anunțat că vor deveni părinți. Apoi au petrecut la restaurantul din București deținut de simpaticul prezentator de la Neatza.

Printre invitații de seamă nu puteau lipsi colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani: Florin Ristei, Ramona Olaru, Nicolai Tand, care a gătit special pentru nunta lui Dani, și binențeles, Răzvan Simion, prietenul său de suflet de mai bine de 30 de ani.

Gabriela Oțil a împărtășit fericirea care i s-a citit pe chip cu admiratorii ei de pe rețelele sociale, atunci când a publicat o fotografie cu ea și soțul ei în fața restaurantului unde a avut loc petrecerea de nuntă.

Gabriela a purtat o rochie semnată de Maria Lucia Hohan, lungă până în pământ, cu inserții transparente, care i-a conturat frumos burtica de gravidă și i-a accentuat și bustul prin intermediul unui decolteu amplu.

Mirii au oficiat și dansul mirilor, care a fost acompaniat de melodia „Perfect” a lui Ed Sheeran, pentru un plus de romantism. Atmosfera petrecerii a fost întreținută și de Carmen Chindriș și taraful Rutenilor, pentru momente mai „ritmate”, dar și de Diana Matei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI