Horoscop 16 mai 2021. Află ce îți rezervă astrele în ziua de DUMINICĂ

Horoscopul zilei de duminică, 16 mai 2021.

BERBEC

Plănuiați să stați acasă, dar prietenii au pus la punct planuri care vă includ și nu aveți cum să scăpați. Așteptați-vă la multă distracție.

TAUR

Se anunță și câteva vizite, dar la finalul weekend-ului o să rămâneți cu o impresie extreme de plăcută.

GEMENI

Este o perioadă specială pentru cel drag, așa că încercați să îi stați cât mai mult alături. Refuzați orice altă întâlnire.

RAC

Are loc ceva special pentru voi și familia voastră. Vă bucurați că vă revedeți cu persoane pe care nu le-ați văzut de un timp.

LEU

Ați început să faceți ceva ca pe o pasiune și acum ați devenit specialiști. Profitați la maximum de asta și o să faceți și niște bani.

FECIOARĂ

Descoperiți detalii esențiale despre ceva ce vă interesează de multă vreme. Nu vă așteptați tocmai la așa ceva și rămâneți fără cuvinte. Aveți grijă cui și ce spuneți de acum înainte.

BALANȚĂ

Weekend-ul acesta va fi destinat familiei și în special rudelor mai tinere. Petreceți mult timp cu ele și o să aveți câteva amintiri speciale.

SCORPION

Preferați să îi lăsați pe alții să se bucure de ceva ce au realizat, chiar dacă și voi ați muncit la acest lucru. 

SĂGETĂTOR

Aveți multe de învățat depre o persoană într-o călătorie pe care o faceţi astăzi. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

CAPRICORN

Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

VĂRSĂTOR

Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

PEȘTI

O perioadă perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum vă permiteți o pauză pentru a sta cu cei dragi.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI