Ooops... Error 404

Sorry, but the page you are looking for doesn't exist.

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

SHAKY, una dintre cele mai mari firme de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței, a devenit un nume puternic pe piața din România

Când se vaccinează anti-Covid Nicușor Dan, primarul general al Capitalei?

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că săptămâna viitoare își va face prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

Toți fotbaliștii ar putea fi obligați să se vaccineze anti-coronavirus

Preşedintele federaţiei italiene vrea vaccinarea tuturor fotbaliştilor. Este vorba despre Gabriele Gravina, preşedintele FIGC (Federaţia Italiană de Fotbal).

Când va fi sărbătorită Ziua naţională a înotului?

Legea care instituie Ziua naţională a înotului pe 19 iulie a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

Când va deveni Arsenie Boca sfânt?

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, preşedintele Comisiei sinodale de canonizare a sfinţilor români, a declarat joi seara că părintele Arsenie Boca va fi canonizat când vrea acesta şi Dumnezeu. Prelatul, care l-a cunoscut pe duhovnic, a vorbit despre calitățile acestuia.

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Care sunt statele din zona roșie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor de risc epidemiologic ridicat. În zona roșie a intrat Monaco.

Accesul la târgul de Crăciun se face doar cu certificat digital european COVID-19

Reprezentanţii Primăriei Timişoara anunţă că la Târgul de Crăciun de la Timişoara se va putea intra cu certificat digital european COVID-19, excepţie fac zonele unde se va amplasa bradul şi cele dedicate copiilor. În Piaţa Victoriei va fi amplasat şi un brad modular înalt de 12 metri. De Revelion a fost pregătit ”Dialogul pianelor”.

Europa depăşeşte pragul de 1,5 milioane de morţi din cauza covid-19 de la începutul pandemiei

Boala covid-19 a ucis peste 1,5 milioane de persoane de la începutul pandemiei în Europa, unde mai multe ţări restabilesc restricţii cu scopul de a limita contaminări-record, potrivit unui bilanţ realizat joi, în baza unor bilanţuri oficiale, de către AFP.

Stay Connected

22,785FaniÎmi place
3,029CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles