JAF ARMAT IAȘI: PRIMELE IMAGINI CU ATACATORUL DE LA BANCĂ

Jaf armat în Iași! Un individ deghizat a dat buzna peste angajații unei bănci și i-a amenințat cu un pistol. Bărbatul nu a reușit să găsească bani, așa că a fugit. Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a da de urma individului. O echipă de criminaliști a prelevat amprente de la fața locului, iar sursele spun că există deja un suspect. 

Bărbatul, despre care se spune că are în jur de 40 de ani, a intrat în sediul băncii în jurul orei cinci după-amiaza. Pe cap avea o șapcă, purta o barbă falsă și ochelari de soare. Acesta i-a amenințat pe angajații sucursalei cu un pistol, dar când a văzut că nu sunt bani, s-a panicat și a fugit.

Conform regulamentului, cei trei salariați care se aflau în bancă nu au apăsat butonul de panică decât după ce hoțul a plecat. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a-i da de urmă individului care a comis fapta, iar sursele spun că au deja un suspect. Oamenii legii încearcă să vadă ce traseu ar fi putut să parcurgă individul după ce a plecat de la bancă. O echipă de criminaliști a cercetat cu atenție locul pentru amprente și au fost ridicate înregistrările camerelor de supraveghere.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI