BIBI CAMPFEST. Aventură autentică în natură pentru familii și copii VIDEO

Cortul este soluția excelentă pentru relaxarea la munte. Înseamnă aventură, experiențe noi, bucuria naturii, joacă, distracție, detașare de lumea agitată, dezlănțuită și garanția bateriilor încărcate, totul la costuri mici.

Sunt foarte multe locuri de camping în România, unele cunoscute, altele mai puțin, însă toate sunt în zone deosebite, unde natura se arată în forma ei pură și îți bucură privirea.

Interesul  pentru astfel de vacanțe a crescut constant  pentru zona de camping la nivel național,  existând la sfârșitul anului 2023 un număr de 224 de campinguri cu 121.926  înnoptări, dintre care 108.802 ale turiștilor români și 12.124 ale turiștilor străini. În același timp, sosirile înregistrate în acest tip de unități au fost de 42.010 cu un indice de utilizare al capacității de cazare de 16,1, conform Intitutului Național de Statistică pentru anul 2023.

A treia ediție a BIBI CAMPFEST, eveniment outdoor pentru familii și copii, va avea loc în perioada 21-24 iunie 2024, la începutul vacanței de vară a copiilor, în deja binecunoscutul Vibe Camp din Munții Buzăului, loc pentru experiențe outdoor în familie. Un festival dedicat familiilor cu copii care se vor bucura de cazare sub cerul plin de stele, la corturi, glampinguri și rulote, și multe activități outdoor: ateliere de creație, educație, mișcare în aer liber: ture cu bicicleta, rafting, caiac, drumeții, antrenamente și jocuri în echipă, foc de tabără, proiecție de film și petreceri!

„Activitățile în natură sunt un stil de viață care atrag oameni cu aceleași valori, aspirații și hobbyuri, o ieșire în natură, o tură cu bicicletele, o tură cu caiacul și de ce nu, un festival unde pot face toate acestea. Bibi CampFest este antidotul pentru monotonie, stres, griji cotidiene și viteza vieții fiecăruia dintre noi. Ultimii ani au reprezentat un rollercoaster al incertitudinii, schimbării, workului remote, așa că am simțit nevoia să aducem alături de noi, în natură, la mișcare, împreună, pe toți cei copleșiți de acest rollercoaster,” transmit organizatorii.

BIBI Touring a început dezvoltarea în turismul durabil în urmă cu 3 ani, prin înființarea unui nou departament BIBI Adventure,  care își propune să redescopere România din mișcare, cu provocări outdoor, drumeții cu bicicleta, inclusiv electrice, mașini green, dar și experiențe culturale sau gastronomice locale. Proiectele legate de ecologizarea traseelor străbătute au un mare succes și atrag numeroși participanți, de la cei mari la cei mici, care iubesc și ocrotesc natura. 

„BIBI CAMPFEST are misiunea de a ne conecta cu familia și natura, o mini-vacanță, departe de orașe și digital, în care oferim copiilor noștri cele mai de preț cadouri: experiențe și amintiri împreună. Le insuflăm valori esențiale precum: mișcare, stil de viață sănătos, grijă față de natură, dezvoltarea creativității și spiritului de leadership, valori ce îi ajută să privească viața ca pe o călătorie deopotrivă provocatoare și autentică.  Credem că putem oferi noilor generații o lume cu mult mai frumoasă dacă suntem și noi, părinții, parte din ea!” declară Anamaria Voican, manager BIBI Adventures.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI