Twitter intenţionează să renunţe la un sfert din forţa de muncă

Twitter, care a fost achiziţionată săptămâna trecută de miliardarul Elon Musk, intenţionează să renunţe la un sfert din forţa de muncă, ca parte a ceea ce se aşteaptă să fie o primă rundă de disponibilizări, a relatat luni Washington Post, citând o persoană familiarizată cu chestiunea.

Avocatul celebrităţilor Alex Spiro, un reprezentant legal de lungă durată al lui Musk, a condus discuţiile despre reducerile de locuri de muncă, potrivit articolului, citat de Reuters.

Twitter avea peste 7.000 de angajaţi la sfârşitul anului 2021, potrivit unei declaraţii la autorităţile de reglementare, iar un sfert din numărul de angajaţi se ridică la aproape 2.000 de angajaţi.

Musk a negat un articol al New York Times despre concedierea angajaţilor Twitter înainte de 1 noiembrie pentru a evita obligaţia de a acorda acţiuni în ziua respectivă.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Musk i-a concediat joi pe directorul general al Twitter, Parag Agrawal, pe directorul financiar, Ned Segal, şi pe directorul afacerilor juridice şi politicii, Vijaya Gadde, după finalizarea acordului de preluare de 44 de miliarde de dolari, au declarat surse pentru Reuters.

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI