Marcel Ciolacu, despre un schimb de ministere: Nu consider că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la INDAGRA, despre când va veni cu propunerea pentru ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, că se va întâmpla cât de curând.

El a menţionat că în momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major, astfel că nu este o problemă las minister. Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns că nu consideră că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”. 

Întrebat când va veni PSD cu o propunere de ministru al Apărării, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Cât de curând. În momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major. Nu este o problemă în acest moment, la Ministerul Apărării”.

Despre afirmaţiile europarlamentarului PNL, Rareş Bogdan, care preciza că PNL nu va renunţa la niciun minister liberal, Ciolacu a răspuns:” Dintotdeauna trebuie să existe şi Nea Ion de la raion, nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”.

”O să venim cu o decizie împreună, cât de curând”, a mai spus el. Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns: ”Nu, nu consider că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”.

Liderul PSD a precizat că nu comentează nici declaraţiile liderululi UDMR Kelemen Hunor pe acest subiect.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI