Horoscop weekend: Ce vă rezervă astrele în zilele de 22 și 23 octombrie

Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 22 și 23 octombrie

BERBEC – Poate că nu toată lumea vă vede puterea, dar cei care contează cel mai mult pentru dvs. cu siguranță o văd. Vă apreciază rezistența și știu că atunci când lucrurile devin grele, pot oricând să vă ceară ajutorul.

TAUR – Aceste zile sunt pentru odihnă și nu pentru activități serioase. Dedicați-vă activităților creative. 

GEMENI – Astăzi vei fi predispus/ă la iluzii – gândurile tale vor pluti și nu e de mirare că vei crede ceva care nu este adevărat. 

RAC – Experiențele tale vor depinde în mare măsură de cât de armonioase sunt relațiile importante din viață și în ce măsură ești dispus să faci compromisuri de dragul păcii.

LEU – Cu greu veți avea chef să depuneți vreun efort în ceva – chiar dacă o faceți, probabil că nu veți realiza mare lucru. 

FECIOARA – Cu cât pui mai multă creativitate în ceea ce faci, cu atât ziua ta va avea mai mult succes. Cuvintele vor fi cea mai puternică armă a ta, așa că ai grijă cum le folosești.

BALANȚĂ – Mintea ta va fi ocupată cu câteva probleme anterioare, care vor apărea din nou și îți vor capta atenția – cel mai probabil vor fi de natură emoțională sau financiară.

SCORPION – Dacă trebuie să ai o conversație mai dificilă cu un partener, fie că este intim sau de afaceri, fă-o acum condițiile de comunicare vor fi mai bune. 

SĂGETĂTOR – Există posibilitatea să vi se spună ceva care nu vă va face plăcere. Comunicarea cu cei dragi va fi destul de dificilă, pentru că toată lumea va crede că are dreptate și va fi greu să se pună în locul celuilalt.

CAPRICORN – Singurătatea și activitățile plăcute nu vă vor face rău și vă vor ajuta să neutralizați măcar puțin din stresul pe care îl vor provoca întâlnirile cu anumite persoane.

VĂRSĂTOR – Sentimentele pe care le-ai ascuns până acum în interiorul tău și se presupune că le-ai controlat vor ieși la iveală și nu vei putea ascunde ceea ce simți, nici de tine și nici de cei din jur.

PEȘTI – Încearcă să nu cauți probleme acolo unde nu există, uneori ceri prea mult de la partener și trebuie să fii mai realist/ă.

Sursa: Cancanul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI