Anchetă după ce o femeie a fost găsită moartă în apropiere de Centura Capitalei

O persoană a fost găsită moartă, miercuri seară, pe un teren din apropierea Centurii Capitalei, în zona localităţii Popeşti Leordeni, primele date arătând că este vorba despre o femeie. Poliţiştii fac verificări pentru a strabili identitatea victimei şi ce s-a întâmplat.

”La data de 12 octombrie  a.c., în jurul orei 21:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe un teren din apropierea DNCB, în zona localităţii Popeşti Leordeni, a găsit o persoană decedată, posibil femeie. Imediat, poliţiştii din Popeşti Leordeni s-au deplasat la faţa locului si au delimitat zona respectivă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a confirmat decesul persoanei, precum şi medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov.

Acolo au ajuns şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru a stabili identitatea persoanei decedate, precum şi situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI