Lucrările la pasajul Unirii se vor finaliza în curând. Când va fi pus în circulație

Lucrările la Pasajul Unirii din București sunt pe ultima sută de metri și vor fi finalizate până la începerea școlii, astfel încât problemele legate de traficul îngreunat din zona centrală să fie rezolvate. 

Primarul Sectorului 4 din București, Daniel Băluță a publicat imagini cu lucrările de la pasaj și spune că totul este în graphic, pentru redeschiderea acestuia în timp. 

„Am intrat pe ultima sută de metri cu lucrările la cel mai așteptat proiect din Capitală! În mai puțin de două săptămâni, vom putea circula în siguranță prin Pasajul rutier Unirii. 

Vă reamintesc faptul că, la începutul acestui an, Primăria Sectorului 4 a luat în administrare acest pasaj pentru a-l reabilita, așa încât toți cei care îl tranzitează să o facă în maximă siguranță”, a scris Băluță pe contul său de Facebook alături de o filmare cu stadiul actual al lucrărilor. 

Pasajul Unirii a fost închis pe 19 iunie pentru efectuarea unor lucrări de consolidare și modernizare. În ultimii ani, din cauza stării avansate de degradare, zeci de mii de șoferi, care treceau zilnic prin pasaj, erau în pericol 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI