Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit pentru a doua oară într-o ceremonie de trei zile, în Georgia

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit pentru a doua oară, sâmbătă, într-o ceremonie extravagantă, la proprietatea actorului în Georgia, informează New York Post.

Cuplul s-a căsătorit în timpul unui eveniment de trei zile, în prezenţa prietenilor şi familiei la proprietatea de 87 de acri a lui Affleck, pe malul râului, lângă Savannah, la o lună după căsătoria din Las Vegas.

Lopez a purtat o rochie creată de Ralph Lauren în Italia. Ceremonia a fost oficiată de consilierul celebrităţilor Jay Shetty.

Petrecerea de nuntă de-a lungul weekendului a inclus o cină de bun venit vineri, iar oaspeţii sunt invitaţi la un grătar duminică.

La eveniment nu a fost prezent fratele mai mic al lui Ben, Casey Affleck, care a rămas  în Los Angeles în weekend, potrivit TMZ.

Culoarea evenimentului a fost alb, florile, dar şi maşinile în care au venit invitaţii fiind de această culoare.

De asemenea, invitaţii s-au îmbrăcat în alb.

La ceremonie au fost prezenţi şi Violet, Seraphina şi Samuel, din căsătoria lui Affleck cu Jennifer Garner, dar şi gemenii lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony, Max şi Emme.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru „Gigli” şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.  

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni. 

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din „Argo” sau „Gone Girl”, a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI