Ce planuri de viitor are Johnny Depp după procesul cu Amber Heard?

Johnny Depp a anunţat, la o săptămână de la finalul procesului său de defăimare, că va lansa un album împreună cu muzicianul britanic Jeff Beck pe 15 iulie, scrie AFP.

Discul cu 13 melodii intitulat „18” este în mare parte compus din coveruri, de la Beach Boys, Marvin Gaye sau Velvet Underground, potrivit comunicatului lui Depp şi Beck.

Albumul va cuprinde şi două cântece scrise de Johnny Depp, 59 de ani: „Acestea sunt Song for Miss Hedy Lamarr’ şi ‘Sad Motherfuckin’ Parade’.

Cei doi s-au întâlnit în 2016 şi s-au împrietenit având ca pasiuni comune „maşinile şi chitarele”. 

„Atunci când Johnny şi cu mine am început să cântăm împreună, ne-a aprins spiritul tineresc şi creativitatea”,a declarat Jeff Beck, 77 de ani. „Glumeam pe seama faptului că ne simţim din nou ca la 18 ani, aşa că a devenit noul titlu al albumului”. 

Acesta nu este prima incursiune a lui Johnny Depp în muzică: actorul a înregistrat şi a mers în turneu mai mult de un deceniu cu The Hollywood Vampires, un „supergrup” pe care l-a înfiinţat cu Alice Cooper şi Joe Perry.

„Este o onoare extraordinară de a cânta şi a scrie muzică cu Jeff, unul dintre cei mai mari, pe care am acum privilegiul de a-l numi fratele meu”, a declarat Johnny Depp, invitat special în turneul lui Jeff Beck din Europa. 

Săptămâna trecută, juraţii au decis ca Johnny Depp să primească 10,4 milioane de dolari despăgubiri la capătul unui proces de defăimare contra fostei soţii Amber Heard. 

Juraţii de la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington, a estimat că Heard, 36 de ani, l-a defăimat pe Depp când s-a descris drept victimă a violenţelor conjugale într-un articol publicat în 2018 în The Washington Post, deşi ea nu l-a numit pe actor. 

Amber Heard trebuie să primească 2 milioane de dolari despăgubiri pentru că juraţii au estimat că unul dintre avocaţii lui Depp a defăimat-o de asemenea. Procesul, care a durat şase săptămâni, a stârnit un interes mare, în special pentru că a fost televizat şi transmis în direct, şi că fragmente au fost difuzate pe reţelele de socialiyare, transformând-o pe Amber Heard în ţinta a numeroase glume online. 

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI