HBO Max, disponibil oficial în România

Noul serviciu de streaming HBO Max, cel care ia locul vechiului HBO Go, este disponibil, începând de astăzi, în România. Aşa cum se anunţa luna trecută, HBO Max a fost lansat marţi în România, unde este disponibil tuturor abonaţilor HBO, la fel cum era până acum HBO Go. Pentru aceştia, dar şi pentru noii abonaţi, HBO are o ofertă specială de preţ.

Toate conturile activate pe parcursul lunii martie vor beneficia de un abonament mai ieftin. În loc de 5 euro, acesta va costa 3,3 euro, tarif care va rămâne la fel pe toată durata contractului.

Noul serviciu este disponibil la adresa hbomax.com, iar conţinutul poate fi accesat direct la play.hbomax.com.

Deşi există o serie de utilizatori care se plâng deja pe reţelele sociale că nu se pot loga cu vechile conturi HBO Go, tranziţia pare, în fapt, să fie destul de lină.

Cei care au cont HBO Go nu trebuie decât să se logheze cu datele pe care le-au folosit şi până acum, indiferent dacă au creat contul direct pe HBO Go sau printr-un operator. Nu trebuie creat un cont nou pentru HBO Max.

În ceea ce priveşte conţinutul, cu trecerea la HBO Max par să fi apărut şi producţii noi, care nu erau disponibile pe HBO Go, precum Fringe şi altele.

O altă noutate ce merită menţionată este suportul 4K, valabil pentru titlurile noi. HBO include titluri 4K în abonamentul standard, nu într-un abonament separat, mai scump, ca la Netflix.

Netflix, în condiţiile în care costă în România de două ori mai mult decât HBO Max şi Amazon Prime Video la un loc, şi cu iminenta lansare a Disney+, are, în sfârşit, anul acesta, concurenţă reală şi în ţara noastră.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI