Folosești Tik Tok? Se fac schimbări importante pe platformă. Iată ce trebuie să știi

Platforma socială chineză TikTok va permite postarea clipurilor video cu o durată de până la 10 minute.

TikTok a anunţat creşterea duratei maxime a clipurilor pe care utilizatorii le pot posta. Aceste clipuri pot acum să dureze şi până la 10 minute.

Iniţial, un clip video pe TikTok nu depăşea 15 secunde – aşa s-a şi remarcat reţeaua socială chineză şi a înregistrat primele performanţe. De la 15 secunde, limita a fost crescută la un minut.

Apoi, o a doua creştere a limitei de timp a adus durata maximă a clipurilor la 3 minute. Acum, deja la a treia schimbare de acest fel, clipurile postate de utilizatori pot ajunge şi la 10 minute.

Cert este că, la o durată de 10 minute, formatul făcut popular de platforma chineză nu prea mai poate fi numit „short-form video”

Anunţul oficial care însoţeşte schimbare sună la fel ca cele scrise de Facebook şi vorbeşte despre îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor. În realitate, clipuri mai lungi înseamnă mai multe posibilităţi de advertising.

Implementarea schimbării se va face treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni. Utilizatorii vor primi o notificare în cadrul aplicaţiei atunci când vor putea posta clipuri de până la 10 minute.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI