Apartamentul lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, disponibil pe Airbnb

Apartamentul recreat al personajului principal din serialul „Totul despre sex/ Sex and the City”, Carrie Bradshaw, este disponibil pentru închiriere pe Airbnb. prețul de închiriere începe de la 23 de dolari pe noapte.

Apartamentul listat de Airbnb poate fi închiriat pentru o singură noapte, pe 12 şi 13 noiembrie. Rezervările pot fi făcute începând cu 8 noiembrie.

„Personajul Carrie Bradshaw este apropiat şi drag mie, iar să revizitez lumea ei pentru continuarea poveştii «Sex and the City» a fost o bucurie”, a spus Parker într-un comunicat. „Sunt încântată pentru publicul nostru să experimenteze New York-ul lui Carrie ca niciodată şi să fie în locul ei, realmente, pentru prima dată”.

În serialul din anii 1990, Carrie plătea pentru apartamentul cu un dormitor din Upper East Side o chirie de 700 de dolari pe lună.

Deşi clădirea din Perry Street unde se afla apartamentul lui Carrie nu există de fapt, spaţiul reacreat de Airbnb include elemente de pe platoul de filmare a serialului, precum dulapul ei generos şi telefonul fix.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI