Spectacole de la Teatrul Naţional din Bucureşti, anulate. Mai mulţi actori au fost depistați cu Covid-19

Reprezentaţiile a nouă spectacole de la Teatrul Naţional din Bucureşti au fost anulate după ce mai mulţi actori au contractat Covid-19, a anunţat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care a subliniat că „este mai important ca oricând să acultăm sfatul medicilor”.

Reprezentanţiile din perioada 15 – 24 octombrie ale spectacolelor „Orchestra Titanic”, „Trei surori”, „Dumnezeu se îmbracă de la second hand”, „Papagalul mut”, „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”, „Preşul”, „A fost odată în România”, „Noii infractori” şi „D-ale Carnavalului” au fost anulate, potrivit TNB.

„Este o veste tristă pentru noi toţi şi le dorim să treacă repede şi cu bine de această boală”, a scris ministrul vineri pe Facebook. „Transparenţa TNB este de apreciat şi îmi doresc să o văd în toate instituţiile de spectacole. Actorii, dar şi publicul, trebuie protejaţi, iar în cazul în care avem de a face cu astfel de situaţii, reacţia rapidă este singura soluţie”, a continuat el.

Gheorghiu a subliniat că „este mai important ca oricând să acultăm sfatul medicilor, să apelăm la ei chiar din clipa în care aflăm că suntem pozitivi cu SARS-COV-2 şi să nu ne tratăm singuri acasă. Şi mai important este să ne vaccinăm. Fiţi responsabili şi faceţi tot posibilul, dragi artişti, să rămâneţi sănătoşi”, a mai scris el.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI