A fost condamnat la ÎNCHISOARE fiindcă a refuzat să poarte masca de protecție! Unde s-a întâmplat

Un cetăţean britanic a fost condamnat la 6 săptămâni de închisoare în Singapore, după ce a refuzat de mai multe ori să respecte regulile impuse în urma pandemiei, nepurtând mască în spaţii publice.

Benjamin Glynn, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat miercuri de o curte de justiţie. El a fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzare: pentru că nu a purtat masca de protecţie pe când se afla într-un tren, în luna mai, şi la o audiere, în iulie, la o curte superioară de justiţie, dar şi pentru tulburarea liniştii publice şi pentru că a folosit cuvinte ameninţătoare la adresa funcţionarilor publici.

El a fost supus şi unei evaluări psihiatrice anterior, comandată de un judecător. Miercuri, bărbatul a cerut Curţii să renunţe la ceea ce a numit „acuzaţii nedrepte” şi a cerut ca paşaportul să îi fie returnat pentru a se putea întoarce în Marea Britanie pentru a fi cu familia sa, conform CNN.

Judecătorul i-a spus că este „complet nechibzuit” în convingerea sa că este scutit de legea singaporeză de a purta masca.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI